asdfghjkl -.-'': Movie review kejap !

Entry About Shout Friends Follow D'Board


  • Aku budak sekolah sains tapi benci sains .Aku benci matematik gilebabi tapi dipaksa belajar matematik .Aku pun taktahu bila aku ada hak untuk membenci .


THE DEATHBAT

KESAYANGAN-KESAYANGAN
01:46 | 0 Cloud(s)
Movie review kejap !

Assalamualaikum .Hello .
Photobucket Aku baru lepas tengok movie kat youtube tadi .Feeling touched Photobucket dengan cerita cina tersebut .Ceh, haha .Serious wa ckp sama lu Photobucket - TAK RUGI TENGOK.
 Obviously , latar belakang cerita ni memang la jenis zaman dulukduluk punyer cerita .Tak
silap aku zaman dinasti Qing kot . Malas nak cerita detailed tapi good seriously good .Tengok la sendiri . Tajuk cerita tuh ;

PhotobucketTHE PALACE  atau dalam bahasa cina   宫锁沉香/Gōng suǒ chénxiāng .


Tengok jangan tak tengok^^

The_Palace_Chinese_Film

Pelakon hero dengan heroine dalam cerita ni pun macam sedap aje mata memandang .Photobucket Serious , cair aku tengok minah heroine cerita ni senyum .Nampak ...jujur .Innocent much .


Okaylah , aku blah dulu . Ada mood aku hadap lagi kat sini .Adios~
Photobucket

0 Comments:


Post a Comment