asdfghjkl -.-'': SCREAMO dan MAMATKESAYANGANGILABABENGG

Entry About Shout Friends Follow D'Board


  • Aku budak sekolah sains tapi benci sains .Aku benci matematik gilebabi tapi dipaksa belajar matematik .Aku pun taktahu bila aku ada hak untuk membenci .


THE DEATHBAT

KESAYANGAN-KESAYANGAN
12:14 | 0 Cloud(s)
SCREAMO dan MAMATKESAYANGANGILABABENGG


Haih .Bertemu lagi kita yer .Haish haish .Now , tanpa membuang masa ..aku nak cerita sikit pasal keletihan aku menjaga seorang kawan aku ni Photobucket .Aku bukan apa , aku risau .Sangat risau dengan obsesi mamat seorang ni .Dia nak layan post-hardcore , metalcore , grindcore bagai ...it's up to him lah .Aku takheran dan tak kisah pun.Aku pun layan giler babi menatang tuh .Photobucket Memang salah satu persamaan citarasa kitorang yang membuatkan kami sehati seperut .

Ceritanya begini ...kitorang ni sama-sama layan menatang ni .Kawan aku ni memang obses giler dengan menatang screamo ..  segala bagai ni .(tak sure ejaan dua perkataan ni betul tak-.-'') . Kerisauan aku membukit meluak-luak bila kawan aku sayang ni nak try dunia screamo ni .Fine.
Aku tak kisah .No hal .Aku back up.Kita member bro .Tapi benda screamo ni memudaratkan dia sebab dia ni bengap sikit Photobucket (sorry,bro.benda betul.Aku sayang kau =='') .MAIN PAKAI TIBAI JER HENTAM SCREAMO DENGAN CARA SALAH .Haa... yang ni aku nak marah ni.Rasa macam nak hampuk jer gitar kapak dia pekena kepala dia sampai penyet .Dah takpasal tekak dia parah .Pastu mulalah ngadu kat aku takde suaralah apelah .Tak lalu nak makanlah apelah .Haih .Mental aku dibuatnya Photobucket .Ah!Aku bengang aku suruh dia berhenti buat natang ni .Dia stop .Sayang punya pasal kononnya .Tapi aku takdelah bodoh mane takperasan dia memang takdehati nak tinggalkan natang tuh .
Photobucket
So aku try faham dia .Sekali lagi...sayang punya pasal (kot  T_T) . Aku bagi kebenaran dia nak screamo segalajadah tuh .Buatlah .Tapi aku wajibkan dia belajar dulu step2 nak buat benda .Apa susah...tutorial banyak kat internet .Pandai-pandaila cari .Apapun , tokguru tutorial screamo kawan aku cakap nak screamo bukan pakai tekak tapi pakai suara diaphragm dan perlukan aliran udara yang perfect .Entah .Aku pun tak faham
Photobucket .Tapi apapun kawan punya pasal aku sokong lah dia nak screamo untuk suka-suka itu lantak dia lah .TAPI...AKU WAJIB KAN DIA MINUM AIR MASAK 12 GELAS SEHARI .Ceh .macam takde kaitan je kan?Tapi camner...tu jer cara yang buat aku rasa selamat untuk dia .

Aku tanak dia hilang suara .Nanti siapalah yang nak teman aku borak pasal metal music ..layan bola malam-malam ...ngumpat pasal awek dengan pakwe2 budak sekolah kitorang..dan lain-lain banyak lagi . 
Photobucket

Okaylah..aku pun dah on the way nak ngantuk ni Photobucket .So long and good night .


0 Comments:


Post a Comment