asdfghjkl -.-'': TIADA HALATUJU

Entry About Shout Friends Follow D'Board


  • Aku budak sekolah sains tapi benci sains .Aku benci matematik gilebabi tapi dipaksa belajar matematik .Aku pun taktahu bila aku ada hak untuk membenci .


THE DEATHBAT

KESAYANGAN-KESAYANGAN
13:21 | 0 Cloud(s)
TIADA HALATUJU

HOHO .So far hari ni sudah 22 haribulan 12 maa . Beberapa minggu lagi nak bukak sekolah ,Hewwheww . So , macam yang aku pernah cakap sebelum ni , zaman upperform time aku form4 dulu macam cibai .Jahanam punah ranap , taksanggup lagi aku nak describe .Aku bertambah bengap 
mungkin sebab aku perasan gifted kot . Haha..konon takyah belajar tidur dalam kelas ignore cikgu membebel lepas tuh terhegeh-hegeh harapkan result keluar good-good .Macam hanjengg punyer perangai .Such things like that doesn't exist in my life .Should have know it better .

Aku berangan punya berangan before sleep setiap hari asyik fikir punya fikir macam mana nak hadapi SPM yang akan datang ni .Alamak bro .Ini satu petanda kurang enak bro .Time form3 dulu 
tak struggle sampai muntah hijau pun takpelah sebab cikgu suap-suap sampai kenyang penuh ilmu di dada hewwheww gitu .Alhamdulillah , lepas semua A .Syukur gile .Sekarang ni dah masuk form5 .
Cerita SPM tak senang beb .Kalau zaman kau form4 kau main tepuk amai-amai bersantai-santai macam aku ni alamatnye tak berapa nak selamat la beb .So ... no time for'killing times' anymore.
Masa pun dah suntuk tapi yang pasti tak terlambat lagi .Aku pernah janji dengan diri aku taknak jadi
budak poyo taknak baca buku taknak jadi nerd segala but aku rasa aku kena tarik baliklah pendirian tuh ...for some reasons .Buku memang terbukti salah satu mainsources of knowledges dan satu cara nak gunakan buku ialah dengan membaca .Ya, itu apa yang aku belajar setelah sekian lama tapi baru sekarang aku nak sedar.

Whatever .Aku cadang untuk tahun depan aku nak lives well , eat well and study like nuts ! Let's
have a serious talk, we're talking about my dignity right now .The SPM which is the one I should fight for .Aku tak mengharap lebih .Cukuplah aku nak tengok aku boleh buat apa yang aku mampu buat .

Okeylah , cukuplah setakat itu saja .Aku pun rasa macam dah taklarat dah nak panjangkan entry
yang memang takde halatuju ni pun .Ada mood aku update entry laen .
THANKS BACA , kbye .








0 Comments:


Post a Comment